M2 HTC Güncel 2022 Yılı Faizsiz Kredi Desteği Bilgilendirme/Eğitim Toplantısı

2022 Yılı Faizsiz Kredi Desteği Bilgilendirme/Eğitim Toplantısı

200 bin TL’den 1 milyon TL’ye kadar faizsiz kredi desteği!

 

Sağlık turizmi kuruluşları, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın ihracata yönelik; makine, ekipman gibi muayenehaneye alacağınız yeni teknolojik cihazlar, tadilatlar, uluslararası pazara açılırken gerekli olan akreditasyon belgeleri ve dijital pazarlama süreçlerinde giderleriniz için finansman desteği ile 6 ay ödemesiz 1 milyon TL’ye varan faizsiz kredi imkanı sunmaktadır.

Kredinin uygulanma sürecini yönetecek olan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, konuyla ilgili olarak 10.03.2022 tarihinde saat 14:30’ da ‘’Faizsiz Kredi Desteği Eğitim Toplantısı’’ yapacaktır. Toplantıya Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın www.baka.gov.tr internet sitesinde bulunan formu doldurarak katılım sağlayabilirsiniz.

Bütün karar ve yönetmelikleri güncel olarak takip eden, uzman bir ekiple çalışmalarını sürdüren M2 HTC’ den danışmalık hizmeti alarak, tesisinizi sağlık turizmimde çok daha ileriye taşıyabilirsiniz.

Süreçle ilgili detaylı bilgi almak ve güncel bilgileri takip etmek için 0 312 286 03 07 telefonumuzdan bizi arayabilir, 0 532 399 12 70 numaralı WhatsApp hattımızdan bize yazabilirsiniz.

 

Toplantıya kayıt yaptırmak için buraya tıklayın.

Başvuru Rehberi ve ekleri için buraya tıklayınız.

Eğitim hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

 

 

Bunlara da bakabilirsiniz